The perfect guide to the casino

Napoli frustrerede Liverpool igen: – Undskyld, venner, ferien er aflyst!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpool måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Napoli, og dermed skal de forsvarende mestre bruge et point for at være sikre på kvalifikation til ottendedelsfinalerne. i Champions League.

Manager Jürgen Klopp havde håbet, at Liverpool allerede nu ville være sikre på at gå videre i turneringen. Det ville tillade ham at spare spillere til et hårdt program, som i december både byder på Premier League og VM for klubhold.

– Folk ønskede nok, at vi kunne tage til Salzburg og holde en ferie. Men sådan bliver det altså ikke. Beklager, sagde Jürgen Klopp efter kampen ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Sådan er det ikke desto mindre. Og sidste år måtte vi kæmpe hårdt for at gå videre. Sådan bliver det også i år. Så der er ikke noget nyt i det, sagde tyskeren.

Dries Mertens bragte Napoli foran i anden halvleg, inden Dejan Lovren udlignede i anden halvleg for Liverpool. Da Salzburg samtidig vandt Genk, er de østrigske mestre tre point efter Liverpool, som vandt den første indbyrdes kamp med 4-3. Derfor går Salzburg videre med sejr, medmindre begge hold går helt amok, og det ender 5-4 i returkampen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det er helt åbent. Det er tydeligt, at vi har det svært, når vi spiller mod Napoli. Det har ikke så meget med os at gøre. Det er, fordi det er et godt hold, sagde Jürgen Klopp.

– Det er ikke en perfekt situation. Men det er okay, og nu må vi udnytte situationen til vores fordel, tilføjede han med henvisning til, at sejr eller uafgjort til Liverpool trods alt vil være tilstrækkeligt til at gå videre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top