The perfect guide to the casino

Udsigt til målfest: Brøndby løber fra Silkeborg

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby skal tilbage på sporet, og det går ud over Silkeborg, der har et vakkelvornt forsvar.

Det var en streg i regningen for Brøndby, at de røg ud af DBU Pokalen torsdag mod Sønderjyske. Det nederlag vil de blågule forsøge at revanchere, og det kan sagtens gå hårdt ud over Silkeborg.

Silkeborg har rækkens dårligste forsvar med ikke færre end 37 baglænsmål i 14 kampe. Brøndby har omvendt scoret flest mål af alle – nemlig 30.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Silkeborg har vist fremgang på det seneste, men bemærk at modstanderne også har scoret i alle midtjydernes tre sidste kampe. Det gælder sejren over AGF (4-3), det uafgjorte resultat mod Hobro (1-1) samt sejren over Fredericia i DBU Pokalen (3-1).

Der er med andre ord lagt op til lidt af en målfest på JYSK Park mandag aften, og det bør man som spiller tage højde for.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Hos Betfair kan du købe et odds på 2,1 på at Brøndby vinder, og der bliver scoret mere end 2,5 mål. Det må der være rigtig gode chancer for – betydeligt mere end de små 50 procent, som oddset antyder.

Er man lidt frækkere, kan man gå efter, at begge hold scorer to mål eller mere. Det væddemål kan købes til odds 3,5. Brøndbys forsvar er langt fra dirkefrit, og det kan sagtens være værd at overveje.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top