The perfect guide to the casino

Er blandt verdens 60 største talenter i verden: Nu kan han blive DANSK landsholdsspiller

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



FC København-talentet Mohamed Daramy får formentlig snart et dansk pas, og hans drøm er at blive landsholdsspiller for Danmark.

Mohamed Daramy er inde i en rivende udvikling, og den unge offensivspiller havnede for nyligt på listen over de 60 største talenter, der var under 18 år.

FC København-talentet har dog ikke en eneste U-landskamp på CV’et, men det er der en logisk forklaring på, for han har ikke et dansk statsborgerskab, hvorfor han ikke er berrettiget til at spille for Danmark.

Nu fortæller han i et interview med tipsbladet.dk, at hans mor snart får dansk statsborgerskab, og dermed får han automatisk også et rødbedefarvet pas.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Min mor bestod den der test, så vi håber selvfølgelig, at hun får det. Hvis hun får det, får jeg det automatisk, fordi jeg er under 18. Så har vi fået at vide her i oktober, at min mors navn stod på den liste over dem, der får passet, så vi regner med at få det, siger Mohamed Daramy.

Mohamed Daramy har boet hele sit liv i Danmark, hvor han også er født, men han har sierraleonsk statsborgerskab. Dog har han aldrig spillet en landskamp for Sierra Leone, og det kommer han heller ikke til.

– Så vil jeg selvfølgelig hellere vælge Danmark. Det vil være en stor ære at få den danske landsholdstrøje på, siger han.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top