Referat: Guldmedaljer i sigte i klasseforskel da FCK nedlagde OB

FC København viste endnu engang klassen mod OB, da de vandt 4-0 over fynboerne på mål af bl.a. Dame N’Doye og Robert Skov.

FC København tog denne aften imod OB i mesterskabsslutspillet, hvor en sejr til hjemmeholdet for alvor kunne sende guldet til hovedstaden, mens OB desperat havde brug for point i håbet om at opnå bronze.

Det var hjemmeholdet der startede kampen bedst ud ved at holde i bolden og få gæsterne til at løbe, som så tilfredse ud med at slå til på kontrastød.

OB stod for kampens første store chance efter et godt kvarters spil, da Oliver Lund slog en bold i feltet, som Nicolai Boilesen og Bashkim Kadrii begge fik rettet af, hvorefter Jesse Joronen reddede bolden med en stærk refleks.

Efter lige knap en halv times spil fik vi kampens første scoring. Robert Skov lagde an til skud på kanten af feltet i højre side, men fandt i stedet Dame N’Doye, der var helt fri foran mål og scorede sikkert til 1-0.

Målet gav kun mere selvtillid til FCK, hvorfor de også fortsatte med at kreere chancer frem mod pausen, hvor specielt Viktor Fischer var tæt på i overtiden, men uden held.

Kort efter pausen var FCK tæt på at udbygge føringen, da Viktor Fischer tog et godt løb ind i feltet, hvorefter bolden faldt til en helt fri Dame N’Doye der afsluttede mod mål, men Sten Grytebust reddede på fremragende vis.

10 minutter inde i 2. halvleg fik vi så scoringen, da Nicolai Boilesen lagde bolden tilbage til Robert Skov, som kynisk bragte sit hold på 2-0.

Kort efter kom Dame N’Doye på tavlen igen efter stor utilfredshed fra OB-spillerne, da Robert Skovs aflevering til Jonas Wind ramte hånden, hvorefter den fadt ned til Dame N’Doye, som let scorede til 3-0 efter en meget kontroversiel hændelse.

Herefter faldt tempoet en del, hvor det også var tydeligt, at kampen var afgjort efter de to hurtige scoringer.

Den tidligere FCK-spiller, Bashkim Kadrii viste dog glimt af kvalitet mod slutningen af kampen, da han fik trykket af udenfor feltet, men Jesse Joronen var igen på plads inde på stregen.

Kort før tid lukkede og slukkede FCK kampen, da William Kvist lagde en god aflevering i dybden til Nicolaj Thomsen, der elegant udplacerede Sten Grytebust i målet til 4-0.

Vi fik ikke flere scoringer i aftenens kamp, hvorfor FC København løb med alle tre point i 4-0 sejren over OB.