The perfect guide to the casino

Michelsen efter dommerkoks og nederlag: Det bliver et hundeslagsmål i foråret

Jakob Michelsens tropper formåede ikke at holde føringen i hus og måtte se sig besejret efter to scoringer i 2. halvleg en kamp, som AaB vand 1-2 i Odense.

Der var gang i den i begge ender i dagens kamp, hvor AaB fik underkendt en straffesparksscoring i en kamp med flere kontroversielle kendelser af kampens dommer, Michael Johansen.

Det var en ærgerlig Jakob Michelsen efter kampen, der havde håbet på at få mere ud af kampen.
– Der var meget på spil i dag og vi kunne have gået på ferie med en fantastisk mulighed efter at have været langt bagefter i tabellen, så havde vi muligheden for, at tage et rigtig godt skridt i dag, men det gjorde vi ikke og så bliver det et hundeslagsmål i foråret, Sagde OB-træneren.

Michelsen så det som en meget lige kamp, hvor AaB viste større effektivitet.
– Det er en helt lige fodboldkamp og til tider går der indianerfodbold i den og der var de lige en tand skarpere på de lige så store chancer, som de havde, som vi havde og det var det, der afgører det. Vi får ellers lov til at komme foran ved pausen og jeg synes egentlig, at vi er bedst i 1. halvleg, så jeg synes egentlig, at det er okay, at vi fører, men så er AaB bedst i 2. halvleg, ihvertfald indtil de udligner. Efter udligningen kom vi lidt med igen, men det blev for passivt i 2. halvleg og så er det selvfølgelig bittert, at de scorer til sidst.

OB-træneren satte også ord på de kontroversielle kendelser fra kampens dommer, Michael Johansen.
– Der var gang i den i begge ender og en masse kontroversielle kendelser, men der var rigtig mange gange, hvor man var igennem en masse følelser, så på den måde var det en god fodboldkamp for tilskuerne, så der var masser af gang i den, men det er rigtig ærgerligt at stå her og gå på ferie med to nederlag, for vi har været igennem en rigtig flot opstigning og vi havde muligheden for at lægge trumf på i dag og stå med gode kort på hånden og nu istedet for at være fem point foran AaB, så er vi et point efter dem, så nu bliver der en hel del hold, som kommer til at ligge indenfor meget få point, sagde Jakob Michelsen.

OB’s første kamp efter vinterpausen er mod FC København.

OVERSIGT

Scroll to Top