The perfect guide to the casino

Lasse Schöne har aldrig følt sig bedre tilpas: Jeg vil spille til jeg er 40 år


Lasse Schöne bliver bedre og bedre med alderen, og derfor vil han spille i mange år endnu.

Danske Lasse Schöne har efterhånden rundet 32 år, og det er en fodboldalder, hvor mange så småt ville begynde, at tænke over et karrierestop, men sådan er det ikke for midtbanespilleren.

Han er nemlig fast mand for Ajax, hvor han som alderspræsident giver vigtig erfaring til de unge og yderst talentfulde stjerner, og samtidig er han de seneste år også blevet en vigtig del af det danske landshold.

Læs også: Tidligere Paradise Hotel-stjerne spiller fodbold på højt niveau i Danmark: Folk kalder ham perker og abe

Han har kontrakt med Ajax indtil 2020, men han regner bestemt ikke med, at stoppe karrieren til den tid, hvor han altså vil være 34 år.

– Jeg kigger ikke årevis frem i min karriere. Jeg er godt tilpas nu, kroppen har det godt, og det er det vigtigste. Jeg har sjældent været så fit, som jeg er nu. Jeg vil i princippet helst spille, til jeg er 40 år, siger han til Jyllands-Posten og kommer så med et forbehold.

Læs også: Overvågning afslører dødsårsagen: Derfor døde fodboldtalent efter bytur

– Men hvis jeg ryger ind i en masse skader, eller jeg ikke længere synes, det er sjovt, så er det ikke fair at blive ved over for mig selv, min klub og mine holdkammerater. Men som jeg har det nu, vil jeg helst spille, til jeg er en rigtig gammel mand. Mange siger, at de vil spille indtil en vis alder. For mig er forløbet det vigtigste,

Ajax Amsterdam og Bayern München mødes i aften klokken 21:00, hvor at vinderen af kampen vil ende som etter i gruppen. Begge hold er allerede sikret videre avancement.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top