The perfect guide to the casino

OB-profil efter matchvinder-rolle: Pissedejligt at blive afgørende igen

Casper Nielsen kom ind i 2.halvleg for OB i kampen mod Esbjerg og kvitterede med den afgørende scoring i 2-1 sejren til OB, som blev scoret i overtiden.

Kampen mellem OB og Esbjerg så længe ud til at ende uafgjort, men Casper Nielsen ville det anderledes og med lidt hjælp fra Jeppe Højbjerg, der droppede fælt i Esbjerg-målet, blev den tidligere Esbjerg-spiller matchvinder mod sin tidligere klub.

Capser Nielsen var da også ganske fornøjet efter kampen, hvor han havde en god følelse.
– Vi går på en lille miniferie nu her, og med den tabel, der er i øjeblikket, så kan vi jo selv se, hvordan det rykker. Så det er selvfølgelig en rigtig god fornemmelse at gå på den her landsholdspause med tre point. Det er dejligt personligt, at de går ind i øjeblikket, og det er bare med at bygge videre på det.

OB-krigeren blev fravalgt til startopstillingen, men håber, at han kan bide sig fast igen efter nogle gode præstationer.
– Når man er fravalgt til startelleveren, så er det ikke altid nemt det der med at komme ind og skal gøre en forskel hver gang. Det er svært i en kamp som i dag som går meget frem og tilbage og på en lidt halvtung bane, så det er pissedejligt alligevel at blive afgørende igen og svare lidt tilbage. Jeg kører bare på og arbejder hårdt hver evig eneste dag, og det er måske det, der bærer frugt lige nu, og medvirket til at jeg har kunnet holde det inde i mig selv uden at være decideret frustreret, sagde Casper Nielsen til klubbens hjemmeside.

24-årige Casper Nielsen kom til OB fra netop Esbjerg i sommeren 2017.

OVERSIGT

Scroll to Top