The perfect guide to the casino

Overblik: Disse kampe skal du spille på denne weekend


Her får du det bedste overblik over weekendens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Endnu en weekend står for døren, og der venter et tætpakket fodboldprogram med nogle vilde kampe! Det bliver en weekend hvor at en sejr betyder langt mere end blot 3 point, og hvor at følelserne får frit spil.

Denne gang er der stort fokus på Premier League, La Liga og selvfølgelig den danske Superliga. Læs blot videre og få overblikket over weekendens bedste kampe.

Premier League: Liverpool – Cardiff

Der var stor jubel og lettelse på Anfield i onsdags, da “The Fab 3” alle fik scoret, og “The Egyptian King” kunne endda juble hele to gange efter sine scoringer. Derfor er der stor optimisme denne weekend, hvor Liverpool hjemme på Anfield tager imod Premier Leagues eneste walisiske hold.

Modstanderne kan med rette frygte det fort, hvor de skal prøve at få point med hjem fra. Der er således ikke blevet scoret mod Liverpool på Anfield i Premier League siden februar måned.

Danske Kenneth Zohore kan også se frem til en masse hårde dueller mod Virgil Van Dijk, hvis han får spilletid vel og mærke. Der er således ingen der tror på, at Cardiff kan lave overraskelsen, men du kan alligevel gøre kampen bare lidt spændende.

Du kan nemlig få odds 6 på en sejr til Liverpool!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5K” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Liverpool over Cardiff til odds 6.0!

_________________________________________________________________________________________

La Liga: FC Barcelona – Real Madrid

Denne weekend er der også sæsonens første El Clásico på menuen, og derfor er dine planer for søndag eftermiddag allerede på plads. Enhver fodboldromantiker vil nemlig gøre alt i verden for at se denne kamp. For den neutrale tilskuer findes der heller ikke noget bedre end denne drabelige spanske duel.

Det bliver dog også et yderst sørgmodigt opgør, da hverken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi vil være at finde på banen. Førstnævnte skal nemlig formentlig se kampen hjemme fra Torino, hvor han dagen inden har spillet en udebanekamp mod Empoli i Serie A. Sidstnævnte blev således skadet i kampen mod Sevilla, og han vil derfor blot se kampen fra tilskuerrækkerne af.

Det er dog stadigvæk to af verdens absolut bedste hold der skal i aktion, og en yderst tvivlsom form har intet at sige i denne kamp. Det her er opgøret over dem alle, og det bliver verdensklasse ligemeget hvad.

For at fejre denne vilde kamp kan du passende spille på kampens vinder. Der er således stor jubel hos Betfair over denne kamp, som de elsker lige så højt som alle os andre. De fejrer nemlig denne hellige dag med at give odds 9 på en sejr til FC Barcelona, mens en sejr til Real Madrid giver odds 18!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5L” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til FC Barcelona til odds 9 eller en sejr til Real Madrid til odds 18.

_________________________________________________________________________________________

Superliga: FC Midtjylland – Brøndby IF

Der venter også et yderst vigtigt opgør i den danske Superliga, hvor FC Midtjylland tager imod Brøndby IF. De to hold mødtes utallige gange i sidste sæson, hvor de havde nogle vilde og drabelige kamp mod hinanden, som i sidste ende sendte mesterskabet til Jylland.

Værterne ser også ud til at kæmpe med om mesterskabet igen i denne sæson, hvor de dog får hård modstand af FC København. Gæsterne har således haft nogle hårde måneder med tvivlsomme præstationer og ikke mindst resultater. Sæsonen er dog lang, og alt kan ske i løbet af de næste mange måneder.

Dette ville også være en passende kamp for Brøndby at slå tilbage på, og det bliver uden tvivl intensivt og med en masse drama. Det ser dog svært ud på papiret for gæsterne, og derfor kan du få odds 18 på en sejr til Brøndby!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ5M” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Brøndby IF over FC Midtjylland til odds 18.0!

_________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top