The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp og Liverpool går en hektisk periode imøde: Det er som om vi har 500 kampe de næste par uger


Liverpool skal de næste 3 uger spille 7 kampe, og derfor glæder Klopp sig over, at truppen ikke lider af slemme skader.

Landskampspausen er forbi og imorgen tager Liverpool en tur til Wembley, hvor Tottenham står klar i et Premier League-topopgør.

Opgøret bliver samtidig startskuddet til et hektisk kampprogram, hvor Liverpool skal i aktion hele syv gange på en måned.Derfor bliver bredden i truppen nødvendig, og her glæder Jürgen Klopp sig dog over, at han har sine spillere klar og derfor står med et luksusproblem.

– Det bliver en intens perioder det næste stykke tid, og Lovren er formentlig klar til den tid, siger Klopp således på dagens pressemøde.

– Det er som om vi har 500 kampe de næste par uger. Når man har mange spillere, kan man træffe gode beslutning. Det er nærmere et luksusproblem for mig.

– Adam Lallana har ikke en seriøs skade. Han er ikke tilgængelig til weekendens kamp eller næste, men derefter håber jeg, at han er tilbage, lyder det fra Klopp.

Imorgen tager Liverpool som sagt hul på den hektiske periode med en udebanekamp mod Tottenham. Derudover skal de frem til den 7. oktober møde PSG, Southampton, Napoli, Manchester City og Chelsea to gange.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top