The perfect guide to the casino

Her er Robin Olsens farvelbrev til FC København: Jeg har haft store oplevelser med mesterskaber og europæiske kampe

 


 

Robin Olsen beskriver skiftet fra København til Rom, som en drøm der går i opfyldelse.

28-årige Robin Olsen har efter sit skifte fra FC København til AS Roma kun rosende ord tilovers for den københavnske klub. Her har han efter to år i Superligaen, oplevet en helt masse som han vil tage med sig videre til Rom.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig at skifte til så stor en klub som AS Roma. Jeg har haft en fantastisk tid i FCK, som har været med til at gøre det muligt, at jeg har nået det niveau, jeg har, siger Robin Olsen til fck.dk og fortsætter:


– Jeg har haft store oplevelse med mesterskaber og europæiske kampe, ligesom jeg har fået stærke relationer til mange i klubben, og ikke mindst til fansene. Jeg skylder en stor tak til mange, men jeg vil gerne fremhæve sundhedsstaben, der arbejdede nærmest i døgndrift for at få mig klar til VM.

– Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke kan tage af sted med klubben helt på toppen, men jeg ved, at FCK er på rette vej og altid vil være en storklub, som jeg også vil følge i fremtiden. Nu venter et eventyr for min familie og jeg i Rom, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang, siger Robin Olsen.

OVERSIGT

Scroll to Top