The perfect guide to the casino

Chok: Liverpool-spiller er ude hele sæsonen med slem skade

 


 

Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain kommer med stor sandsynlighed slet ikke til, at spille nogle kampe i 2018/19 sæsonen for Liverpool.

Liverpool måtte i slutningen af sidste sæson vinke farvel til Oxlade-Chamberlain, da midtbanespilleren måtte lade sig udskifte i Champions League-semifinalen mod Roma. Oxlade-Chamberlain kom nemlig galt af sted med sit knæ, og de første meldinger lød på et halvt års pause.

Sidenhen er han blevet opereret, og der er kommet flere optimistiske meldinger omkring et comeback ved juletid, men nu melder Jürgen Klopp ifølge Liverpools hjemmeside, at der skal et mirakel til, hvis Oxlade-Chamberlain kommer i aktion i 2018/19 sæsonen.


Klopp udtaler tilmed, at man anser det som en bonus, hvis han når at spille kampe i april/maj måned, hvilket unægteligt betyder, at midtbanespilleren med stor sandsynlighed ikke når at blive klar.

24-årige Oxlade-Chamberlain har ellers haft enorm succes i Liverpool siden skiftet fra Arsenal, og derfor er det unægteligt et stor tab for begge parter, at skaden er meget slemmere end først antaget.

Inden den slemme skade nÃ¥ede han at spille 42 kampe for Liverpool i sin første sæson. Desværre ser det nu ud til, at der gÃ¥r et Ã¥rs tid før han kan tilføje nummer 43 til CV’et.

OVERSIGT

Scroll to Top