The perfect guide to the casino

Ikke i tvivl: Han kommer til at afløse Erik ten Hag i Man Utd

Erik ten Hags fremtid hos De Røde Djævle synes stadig usikker – især hvis man spørger den nuværende ekspert på TalkSPORT, Gabby Agbonlahor.

Erik ten Hag har haft en sværd tid i spidsen for Manchester United, hvor kritikken af den hollandske træner ofte har været ganske massiv, og det har altså ikke ændret sig i den nye sæson.

Her har den engelske storklub nok engang fået en sløj sæsonstart med kun tre point i de første tre kampe, og spørger man TalkSPORT-eksperten Gabby Agbonlahor, så kan Ten Hag snart være fortid i Manchester United, og han er ikke i tvivl om, hvem der kommer til afløse ham.

– Jeg tænker, at ejerskabet nok tænker: ‘Gudskelov har vi Ruud van Nistelrooy i trænerstaben’, for jeg tror, ​​at Van Nistelrooy vil overtage jobbet – 100 procent, siger Gabby Agbonlahor og tilføjer som nævnt, at han tror, at det kan ske snart:

– 100 procent, for hvis du er en af Manchester United-ejerne, tænker du nok: ‘Ved du hvad, vi prøvede at finde en manager, der kunne overtage hans job i sommer, men det kunne vi ikke. Vi har holdt på ham, men hvis dette fortsætter, bliver vi så nummer syvende eller otte igen?’

– De andre hold bliver bedre. Brighton er blevet bedre i denne sæson. West Ham er blevet bedre i denne sæson. Newcastle er blevet bedre i denne sæson. Spurs og Aston Villa vil stadig være deroppe. Så top fire er en million kilometer væk for det her hold.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegel
Scroll to Top