The perfect guide to the casino

Zanka giver sit klare råd til Christian Eriksen: Overvej Anderlecht

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har hurtigt fundet sig til rette i Anderlecht, hvor han nu spiller side om side med flere danske kollegaer som Mads Kikkenborg, Anders Dreyer og Kasper Dolberg. Med Brian Riemer som træner og Jesper Fredberg som sportsdirektør, er den belgiske storklub blevet en solid base for danske spillere. Nu er der også rygter om, at Christian Eriksen kunne blive det næste danske navn på holdkortet.

På et pressemøde før Anderlechts Europa League-kvalifikationskamp blev ‘Zanka’ spurgt om betydningen af de mange danskere i klubben. Han svarede med et glimt i øjet: “Jeg kender jokesene. Schmeichel og Delaney er væk, men når en dansker forlader klubben, ser det ud til, at en anden træder ind. Vi danskere nyder godt af klubbens kvalitet, men det handler også om at lære Anderlechts kultur og mentalitet.”

Læs også: Jesper Christiansen raser over FC København: “En skændsel!”

Rygterne om Christian Eriksens mulige skifte til Anderlecht har været på alles læber, og ‘Zanka’ tøvede ikke med at dele sin mening om, hvorvidt Eriksen burde overveje et skifte. “Selvfølgelig! Christian er en fantastisk spiller, og han ville passe godt ind her,” sagde Zanka og tilføjede: “Selvom jeg ikke taler med ham hver dag, er kvaliteten på midtbanen her i klubben imponerende, og de unge spillere er meget talentfulde.”

Mens Ajax også har været nævnt som en mulig destination for Eriksen, har klubben ifølge The Athletic ikke den økonomiske styrke til at sikre sig den danske landsholdsstjerne. Med en voksende dansk tilstedeværelse og et fokus på ungdomsudvikling, ser Anderlecht ud til at være et attraktivt valg for Eriksen, hvis han skulle beslutte sig for at tage et nyt skridt i sin karriere.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top