The perfect guide to the casino

Brøndby-profils fremtid er usikker: Jeg spiller for min karriere

Kevin Mensah lægger ikke skjul på, at han er på en helt bestemt mission frem til sommer.

31-årige Kevin Mensah er netop vendt tilbage efter et langt skadeshelvede, der stod på i hele 13 måneder, men selvom han nu er tilbage på grønsværnen, så er hans fremtid fortsat usikker.

Brøndby-kaptajnen kontrakt udløber nemlig til sommer, og derfor gælder det nu om at vise, at han stadig har niveauet til at være med.

Det fortalte han efter søndagens sejr over AGF.

– Jeg elsker at have pres på mig, så jeg spiller jo for min karriere og for at komme tilbage. Jeg nyder tiden, lød det fra Mensah, der efterfølgende uddybede.

– Jeg spiller for at komme tilbage fra en lang skade, og hvis det ikke går, så er du ude af spillet i forhold til din fodboldkarriere. Så jeg sætter mig selv på spil, forklarede Mensah, der også blev spurgt ind til, hvorvidt han har været i dialog med Brøndby om en ny kontrakt.

– Vi har jo snakket sammen lidt løst og fast. Nu skal vi spille nogle fodboldkampe, og så må vi se, hvordan den snak ender, fortæller Mensah, der ikke lægger skjul på, at han gerne vil blive på Vestegnen.

– Selvfølgelig vil jeg gerne spille i Brøndby. Det er en fed klub.

– Vi må se, hvilke muligheder der er til den tid. Jeg er sådan rimelig rolig omkring det her og nyder bare at være tilbage. Jeg prøver bare at leve i at være fodboldspiller, afsluttede Brøndby-anføreren.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top