The perfect guide to the casino

Sevilla – FC København spilforslag: Vi har fundet et GAVEODDS til dig

Kamp: Sevilla – FC København
Spilforslag: Over 0,5 mål

Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

 

Dette odds er et tilbud fra ComeOn til alle danske spillere over 18 år. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og dermed vinde 100 kroner uden omsætningskrav. 

Tirsdagens Champions League-kamp på udebane imod Sevilla er ikke den mest sexede af FCK’s kampe i år, men det er måske den allervigtigste. Efter det flotte point imod Manchester City på hjemmebane står FCK nu med en mulighed for at snuppe gruppens tredjeplads og dermed score en plads i Europa League efter nytår. Det kræver dog, at de får noget med hjem fra Sevilla tirsdag aften.

Status er lige nu, at både FCK og Sevilla begge har to point efter de første fire kampe. Vinderen af kampen sikre sig tredjepladsen i gruppen, men ved uafgjort vil det forblive åbent. Kampen i København endte 0-0, så hvis FCK scorer mindst ét mål og får uafgjort, vil de være bedst indbyrdes.

I sidste spillerunde møder Sevilla Manchester City på udebane, imens FCK har Dortmund hjemme. FCK har altså den letteste afslutning på gruppespillet.

Netop på grund af den spændende afslutning på dette gruppespil bør der også komme mål. Der var chancer nok i det forrige opgør, og begge hold har fået hævet deres niveau siden da.

Sevilla tabte ganske vist til Real Madrid i weekenden i La Liga, men de har scoret i deres seneste seks kampe. FC København har scoret i fire af deres seneste fem kampe. Kun imod Manchester City formåede de ikke at komme på scoringstavlen, men selv her kom de faktisk frem til et par chancer.

Det er to talentfulde mandskaber, der mødes i det sydlige Spanien, og vi kan med rette forvente chancer i begge ender. Odds 2 på over 0,5 mål er en regulær gave fra ComeOn og et tilbud, som alle danskere bør udnytte.

Tilbuddets regler og vilkår

Alle danskere med en ComeOn-konto kan få odds 2 på over 0,5 mål i Sevilla – FCK. Hvis du ikke allerede har en ComeOn-konto, skal du oprette en inden kampstart, så du kan spille på det forhøjede odds.

Hvis du er ny spiller, får du også ComeOns normale velkomstbonus, der er på 100 % op til 1.000 kroner.

Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde 100 kroner. Gevinsten bliver udbetalt efter kampen, og den udbetales som kontanter. Det vil sige, at der intet omsætningskrav er på. Du kan frit udbetale dine penge straks bagefter.

Du skal spille det forhøjede odds som singlevæddemål. Du kan altså ikke kombinere det med andre spil i hverken systemer eller lige på.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top