The perfect guide to the casino

Niki Zimling er med i Bag om Trøjen: Hør hans vilde historier her

Niki Zimling åbner for flere hemmeligheder og historier, når han gæster den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen i podcasten Bag om Trøjen.

Du kan høre afsnittet af Bag om Trøjen: Niki Zimling LIGE HER!

I Bag om Trøjens sæson 3, får Jan Michaelsen besøg af Niki Zimling, som i den grad har haft både op og nedture gennem karrieren.

I afsnittet bliver minderne og de store glæder vækket til live med Club Brügge og Mainz 05 trøjerne. De store frustrationer bliver også delt, hvor der blandt andet er den væmmelige og brutale lægskade og korsbåndskaden på menuen.

Derudover er der en spændende snak om landsholdet, hvor især billetrettigheder som tidligere landsholdsspiller bliver nævnt.

Der er også plads til anekdoter om Thomas Tüchel, som Niki havde som træner i Mainz 05. En interessant spiller i form af Gökhan Inler, som var holdkammerat med Niki Zimling i Udinese, bliver også rost i afsnittet.

Det hele fortæller han mere om i podcasten ‘Bag om Trøjen’, som den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen står bag.

Hør hele afsnittet på lidt over en time med Niki Zimling HER.

Bag om Trøjen er en podcast skabt af den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen, der med mere end 30 år i dansk og international fodbold, har mødt et hav af verdensstjerner og danske fodboldkoryfæer. Fælles for dem alle er, at de har spillet i og byttet sig til helt unikke trøjer, der hver især repræsenterer perioder i deres respektive karrierer – på både godt og ondt. Af samme årsag deler Jan og hans stjernespækkede række af gæster en enorm fascination for trøjerne, der foruden at være fantastiske at høre om, også leder tankerne mod et hav af ufortalte anekdoter og uforglemmelige øjeblikke.

OVERSIGT

Scroll to Top