The perfect guide to the casino

Frikøbsklausul i Maxsø-kontrakt: Afviser Brøndby-rivaler

Andreas Maxsø afviser fuldkomment, at han kunne finde på at skifte til enten FC Midtjylland eller FC København, selvom en af de to klubber skulle indfri hans frikøbsklausul.

Andreas Maxsø skrev kontrakt med Brøndby i sommeren 2019, hvor den danske stopper fik indskrevet en frikøbsklausul på 23 millioner kroner, mens han blev lovet et skifte to år inde i kontraktperioden.

Dermed står han til sommer foran et klubskifte, og med den relativ lave frikøbsklausul vil FC Midtjylland og FC København godt kunne indfri den.

Selvom de to Brøndby-rivaler er økonomisk stærke, og Brøndby ikke vil kunne gøre noget, så slår Andreas Maxsø fast, at et skifte til en anden dansk klub ikke kommer på tale.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

– Det kommer ikke til at ske, siger han til bold.dk, da han bliver spurgt ind til et muligt rivalskifte.

Andreas Maxsø ved endnu ikke, om sommeren står på et skifte, men han vil ikke udelukke det ene eller det andet. Alt skal passe sig sammen, før det giver mening at skifte.

– Her i fodboldens verden er der ikke noget, der ligger fast, for det er det hele, der skal passe sammen. Der skal komme et ordentligt bud, som Brøndby kan gå med på, og så skal jeg have lyst til det, siger han videre.

Andreas Maxsøs kontrakt i Brøndby udløber om lidt over to år. Han kom til klubben på en fri transfer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SÅ DU FCM’S POKALSTUNT MOD BRØNDBY!?

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top