The perfect guide to the casino

Mærkværdig taktik i guldbrag: Niels Frederiksen stikker til uambitiøst FCM-hold

Niels Frederiksen var ikke just imponeret over FC Midtjyllands taktik i topkampen mandag aften, hvor Brøndby måtte se sig slået med 0-1.

FC Midtjylland og Brøndby bragede sammen i Superligaen, hvor ulvene tog fra opgøret med alle tre point, mens de blå/gule bød sig til med store afbrændere.

Brian Priske havde valgt en alternativ taktik til topkampen, da han lod sit hold falde meget lang ned i banen og tog et defensivt udgangspunkt.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Det hujede ikke Brøndby, som havde svært ved at køre på deres omstillinger, og Niels Frederiksen mente efter kampen, at det var en uambitiøs tilgang af de forsvarende mestre.

– Det er ikke særlig ambitiøst, synes jeg, siger Niels Frederiksen til TV3+ om FC Midtjylland-taktikken, mens han tilføjede:

– Men det er op til dem, hvordan de vil spille kampen.

Brøndby havde 68 procent af boldbesiddelsen, og Brian Priske var enig i, at det var lige lovlig rigeligt til gæsterne, men han var alligevel godt tilfreds.

– Jeg synes, at vi var ok komfortable. De havde ikke meget spil på vores halvdel, siger FC Midtjylland-træneren.

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

Han fortæller samtidig, at det var fuldt bevidst, at man lod sig presse ned.

– De er meget dygtige, når modstanderen har bolden, og de kan køre på omstillingerne, og det synes jeg, at vi fik minimeret fint, siger han slutteligt.

FC Midtjylland topper Superligaen med ét point ned til Brøndby, og du kan se højdepunkterne fra mandagens guldkamp i videoafspilleren øverst.

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top