The perfect guide to the casino

Deroute: Riza Durmisi skiftede agent – Og nu er han tæt på ny klub

Riza Durmisi skiftede for nyligt agentbureau, og det har kastet en ny klub af sig.

Riza Durmisis karriere har de seneste år været kaotisk, og venstrebacken har ikke spillet et eneste minut siden marts, hvor han var udlejet fra Lazio til Nice.

I sommerens transfervindue var han tæt på at lande en aftale med Brøndby, som var i desperat brug for en venstreback, men økonomien endte med at skille parterne.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Derfor endte Brøndby med Blás Riveros, mens en sur Riza Durmisi blev efterladt i støvlelandet uden udsigt til spilletid i Serie A-klubben.

For nyligt skiftede han så agent i håbet om at finde en ny klub, og det er nu sket. Han er nemlig formaliteter fra at blive præsenteret i en ny klub.

Corriere dello Sport erfarer, at Risa Durmisi skifter til Salernitana på en lejeaftale.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Salernitana spiller i den næstbedste italienske række, og han skal spille der sæsonen ud, inden han vender retur til Lazio, hvor han til den tid vil have to år tilbage af sin aftale.

Riza Durmisi udtalte i forbindelse med det mislykkedes skifte til Brøndby, at han faktisk havde en aftale med de blå/gule fra Vestegnen.

– Jeg havde en aftale med klubben, indtil jeg i medierne finder ud, at de har skrevet under med en anden spiller, og det er der, at det knækker for mig. At de ikke engang informerer mig. Det er ikke måden at behandle en person, som har lagt sit liv i klubben, siger Riza Durmisi.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Derby-detaljer: Husker du da keeperne stjal showet i derbyet – se de to vildeste redninger lige her!

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top