The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i FA Cup-semifinale – og mange dukater til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester United – Chelsea – begge hold scorer JA

– Det er en FA Cup-semifinale, og den er ret vigtig, fordi den for begge hold repræsenterer en mulighed for at vinde et trofæ. Manchester United kan ganske vist også nå at vinde Europa League, men her er vejen noget længere. Chelsea er også stadig med i Champions League, selvom det nok er på lånt tid efter nederlag på eget græs til Bayern München på 0-3 i første kamp. For Chelsea er det realistisk set sidste chance for at få noget ud af sæsonen.

– Det er fjerde år i træk, de to klubber møder hinanden i FA Cup-turneringen. Chelsea vandt i kvartfinalen i 2017 og i finalen året efter, mens Manchester United vandt i ottendedelsfinalen sidste år.

– Manchester United er i klart bedst form af de to hold, da de har spillet 19 kampe på stribe i alle turneringer uden nederlag. Men som vi så lørdag i den anden semifinale mellem Arsenal og Manchester City (2-0), så har FA Cup’en ofte sit eget liv.

– Manchester United har vundet tre gange over Chelsea i denne sæson – to gange i ligaen og en gang i Carabao Cup (Liga Cup).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Når Chelsea svinger mere end dagens modstander, hænger det primært sammen med, at forsvaret ikke altid holder tæt. Holdet har scoret i 10 ud af de seneste 11 kampe, men omvendt er det kun lykkedes at holde nullet tre gange i de sidste ti kampe.

– Senest vandt Chelsea 1-0 hjemme over Norwich i en kamp, hvor de bestemt ikke overbeviste. Det kan man heller ikke sige om nederlaget på 0-3 i forrige kamp mod Sheffield United. Men omvendt viser sejrene over Manchester City (2-1) og Leicester (1-0), at de blå fra London bestemt har kvalitet.

– Manchester United har scoret i 16 kampe i træk, siden de spillede 0-0 med Wolverhampton i februar, og på dagsformen burde de vinde denne kamp. Men der er også stadig defensive svipsere som 2-2 kampen mod Southampton for nylig, som skræmmer en smule. (Du kan se højdepunkter og mål fra denne kamp i videoen øverst på siden).

– På den baggrund vælger vi spillet, hvor begge hold scorer. Både Manchester United og Chelsea har deres styrke i offensiven, og Onsidebetting giver odds 1,74 på dette udfald, så det napper vi gerne.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 19.00

Sådan ligger de

Manchester United nummer 5 (V17 U11 T8)
Chelsea nummer 3 (V19 U8 T11)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,74

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 348 kroner

Overskud: 148 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top