The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner afslører: Jeg sagde ja til et tilbud fra Kina

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Nicklas Bendtner sagde ja til et tilbud fra kinesisk fodbold, men corona-pandemien ødelagde handlen.

Det har tidligere været fremme, at der har været et kinesisk tilbud til den tidligere danske landsholdsspiller, Nicklas Bendtner. Derimod er det nyt, at han sagde ja,

Men det gjorde han ifølge det seneste afsnit af reality-serien ‘Bendtner & Philine’ på Dplay.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det fremgår ikke, hvilken kinesisk klub der var tale om. Men det blev heller ikke til noget, fordi corona-pandemien kom og forhindrede alle udrejser.

– Alt var klar. Alt var på plads, der skulle skrives under, og så dagen efter rammer den coronavirus, som så gjorde, at det hele blev sat på hold, siger Nicklas Bendtner i det nye afsnit af reality-serien ifølge bt.dk

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Det er lidt ærgerligt. for det er faktisk noget, som jeg gerne ville. Og det var noget, som Philine gerne ville. Og det var noget, der gav mening sådan i forhold til min søn. Det irriterer mig da, at mit klubskifte er udsat. Det var noget, jeg havde tænkt længe over. Og jeg var endelig kommet til den konklusion, at det ville jeg gerne, og så rammer coronaen. Det er rigtigt irriterende.

Nikclas Bendtners hidtil sidste fodboldkontrakt var på fire måneder i efteråret med FC København, hvor han nåede at spille ni kampe og lave et mål.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top