The perfect guide to the casino

Atalanta-boss sætter ord på sin spillestil: Mine spillere er nødt til at måtte kæmpe for det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Atalanta-boss Gasperini sætter nogle ord på holdets offensive spillestil.

De seneste par år har Atalanta taget det meste af Europa med storm, da det italienske mandskab har kæmpet sig op i Serie A, ved hjælp af en yderst offensiv spillestil.

I denne sæson er det således blevet til 70 mål i 25 Serie A-kampe, hvilket nu får cheftræner Gasperini til, at sætte nogle ord på sin krævende spillestil.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– For at give dig en idé, så vil jeg bruge et kinesisk ordsprog fra 500 år f.kr.: Forsvaret gør dig uovervindelig, mens hvis du vil sejre, så er du nødt til at angribe. Det opsummerer ånden og mentaliteten, som jeg gerne vil have mit hold til at have, siger Gasperini til The Guardian og tilføjer:

– Men der er noget andet, som også er vigtigt: Den identitet, du skaber i dit hold, skal altid forstærkes. Man er nødt til at vokse og forbedre sig dag for dag, for hvis man ikke gør, så er du færdig. Dem der stopper, de har tabt.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Under træning, så er mine spillere nødt til at måtte kæmpe for det; dem der ikke er vant til at arbejde hårdt skræmmer mig. Men fra hårdt arbejde fødes sejre. Hvis du ikke løber i træning, så løber du heller ikke i kamp.

– Men, selvfølgelig, er det også vigtigt at have det sjovt til træning, for derfra kommer spillestilen og kvaliteten.

Atalanta er for første gang i klubbens historie med i Champions League, hvor de inden coronapausen kvalificerede sig til turneringens kvartfinaler.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top