The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du søndagens rygtebørs.

Ifølge Daily Mail er Juventus ude på at få fat i deres tidligere spiller, Zinédine Zidane, for at få den nuværende Real Madrid-træner til at tage over til næste sæson i stedet for klubbens nuværende træner, Maurizio Sarri, Årsagen er ikke mindst, at franskmanden har vundet Champions League tre gange i træk med den spanske hovedstadsklub, og den turnering hungrer Juventus efter at vinde, da det ikke er sket siden 1996.

Det kiksede i 2015 for Real Madrid at få fat i Manchester Uniteds målmand, David de Gea, men ifølge The Sun er spanierne klar til at gøre et nyt forsøg til sommer. Keeperen har ikke så høj en status i den engelske storklub, som han har haft, efter flere mindre heldige kampe.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Luka Modric får ifølge Sportsmole selv lov at bestemme, om han vil forlade Real Madrid til sommer. Den 34-årige kroatiske midtbane-dynamo er også velkommen til at blive 12 måneder mere, selvom hans stjerne er blegnet noget, siden han i 2018 blev kåret til verdens bedste spiller (Ballon d’Or).

Den forholdsvis nye Arsenal-manager, Mikel Arteta, antyder, at Henrikh Mkhitaryan kan have en fremtid i klubben. Den 31-årige armenier er udlejet til italienske AS Roma, hvor han har haft en blandet sæson. Den tidligere Manchester United-spiller har haft gode kampe, men han har også været noget skadet. Sportsmole har historien.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Manchester City er ifølge italienske Calciomercato klar til at gå efter Inters 25-årige slovakiske forsvarer, Milan Skriniar, til sommer.

Tottenham er ifølge Daily Express også på banen for at sikre sig Todd Cantwell fra Norwich, der i skrivende stund står til at rykke ud af Premier League. I forvejen vides det, at Manchester United og Liverpool er interesserede i at sikre sig den 24-årige engelske midtbanespiller.

Både Real Madrid og FC Barcelona skal have interesse i Chelseas 18-årige skotske midtbanetalent, Billy Gilmour. Manchester City meldes også interesseret. Daily Star har mere om den sag.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top