The perfect guide to the casino

Skatterazzia i Portugal: Agent for Ronaldo og Mourinho er i fedtefadet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Agenten for Cristiano Ronaldo og José Mourinho, Jorge Mendes, har fået sine kontorer ransaget.

De portugisiske skattemyndigheder foretog onsdag en ransagning af forskellige menneskers kontorer, da de har mistanke om hvidvaskning af penge.

Iblandt ransagningerne var kontorerne i Lissabon og Porto, der tilhører agenten, der bl.a. har mega-stjernen Cristiano Ronaldo fra Juventus og Tottenhams manager, José Mourinho, i stalden.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Jorge Mendes har tidligere været i karambolage med skattevæsenet, da han i 2017 måtte i retten, fordi han var mistænkt for skatteunddragelse i forbindele med et salg af colombianeren Radamel Falcao, som også var en af hans klienter. Her blev agenten dog frifundet.

Cristiano Ronaldo blev til gengæld i 2018 dømt for skatteunddragelse for 14,7 millioner euro (100 millioner kr.), og han fik ved den lejlighed både en bøde og en betinget fængselsstraf. Dommen menes at have betydning for, at han valgte at forlade Real Madrid i sommeren 2018.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Ved onsdagens aktion fik de tre storklubber, Benfica, FC Porto og Sporting Lissabon også besøg af de portugisiske skattemydigheder.

Cristiano Ronaldos advokat, Carlos Osario, skal også være involveret.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top