The perfect guide to the casino

Ronaldo tjener 250 mio. kroner om året i Juventus: Så meget får Georgina til at shoppe for HVER måned

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Cristiano Ronaldo har i løbet af sin succesfulde karriere været sammen med et hav af modeller, men har endelig fundet sit livs kærlighed.

Siden 2017 har den portugisiske superstjerne dannet par med den 26-årige Georgina Rodriguez, som han angivenligt mødte i en Gucci-butik, hvor Georgina arbejdede inden Cristiano Ronaldo faldt for hende. Siden Georgina og Cristiano blev et par, blev jobbet i butikken sagt op, og i stedet kan Georgina blandt andet skrive model på CV’et.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Cristiano Ronaldo skrev i 2018 under på en kontrakt med Juventus frem til sommeren 2022, hvor han står til at tjene næsten 250 millioner kroner om året. Udover dette, tjener Ronaldo et hav af millioner på sponsoraftaler og sociale medier som Instagram, og derfor er der ingen tvivl om, at den 35-årige portugiser ikke mangler noget som helst.

Det mærker Georgina også, der udover at have et barn med Ronaldo, også passer hans andre børn. Nu melder Corriere dello Sport om, at Cristiano Ronaldo giver Georgina Rodriguez omkring 80.000 pund om måneden eller næsten 700.000 kroner, til at holde sin dyre livsstil kørende.

Samtidig melder The Sun om, at Georgina tjener omkring 57.000 kroner for hver Instagram-opslag, og derfor er det heller ikke fordi, at Georgina ligefrem står og mangler en masse penge.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Cristiano Ronaldo og Juventus skal i aktion i morgen aften i Champions League, når turen går en tur til Frankrig, hvor danske Joachim Andersen og Lyon er modstanderen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top