The perfect guide to the casino

Var Fie og Daniels forhold fake? Nu afslører Fie alle detaljerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


Det kom som lidt af et chok da Fie Laursen og Daniel Cristino afslørede, at de var gået fra hinanden.

Fie Laursen og norske Daniel Cristino afslørede for blot et par måneder siden, at de var blevet et par. Med Fie Laursens tilflytning til Norge passede det perfekt, men efter Fies problemer med plastikoperationer og Norge, flyttede parret tilbage til Danmark. Nu er Daniel dog flyttet tilbage til Norge efter breakuppet, og nu forklarer Fie Laursen nærmere omkring forholdet på sin YouTube-kanal.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Her fortæller Fie, at der skete nogle ting i Daniels liv, der gjorde, at han blev nødt til at flytte tilbage til Norge, hvilket Fie ikke kan grundet massere af problemer og sagsøgninger på grund af plastikoperations-konkurrencer. Efter parrets afsløring om, at de var gået fra hinanden, var flere ude og påpege, at forholdet hele tiden har været fake, men det rygte slår Fie ned i videoen.

– Det er først nu, hvor vi har slået op, at jeg har lavet en kærlighedserklæring til Daniel. Det med Daniel er bare ægte, og jeg har ikke haft behov for at give ham en lang kærlighedserklæring. Måske det er derfor, at folk tror, at det er fake. Jeg har tidligere haft et behov for at vise, at det er ægte på alle billeder af mine ekser. Men det var nok mere et behov for at vise, at jeg var i et godt forhold, men det var slet ikke godt.

I videoen fortæller Fie, at Daniel ellers var klar til et langdistanceforhold, men det kunne Fie ikke håndtere med alt sit arbejde i Danmark, da muligheden for at se hinanden ville blive skærpet til en gang om måneden.

– Daniel forstår mig på en helt anden måde, som jeg ikke har oplevet før. Vi kender hinandens dybeste hemmeligheder, og det har jeg aldrig oplevet før. Det er rart at have fundet en, der bare støtter en og elsker en, for det man er.

– Jeg ved, at jeg vil blive sindssyg(af et langdistanceforhold, red.). Det vil min borderline hjerne ikke kunne finde ud af. Jeg vil tænke, at han er mig utro. Borderline er en personlighedsforstyrrelse, og jeg kan få tanker op i hovedet, der virkelig føles ægte.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Det er ikke længe siden, at Daniel fik en stor tatovering af Fies navn på armen, men den ryger ikke af. Fie Laursen åbner også op for, at hun håber på, at Daniel og hende finder sammen igen, når det en gang i fremtiden passer bedre med begges planer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top