The perfect guide to the casino

Dansk veteranmålmand til svensk storklub: Jeg kan lave redninger, der vinder kampe!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Den danske veteran-målmand, 35-årige David Ousted, skal træne med i resten af svenske Hammarbys træningslejr i Portugal.

Årsagen er, at den 39-årige reservemålmand, Johan Wiland, stadig er usikker på fremtiden.

Den tidligere FCK-keeper mistede pladsen som førstemålmand til Davor Blazevic i sidste sæson, og han har stadig problemer med sin skulder.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Og nu forsøger Hammarby sig altså med David Ousted.

– Jeg har lavet en aftale med Jesper Jansson (Hammarbys sportschef, red.) om, at jeg på grund af usikkerheden med Johan Wiland træner med i nogle dage. Så kan vi se hinanden an. Jeg er en målmand, der kommunikerer meget, og som prøver at sørge for, at alle forsvarsspillere er, hvor de skal være. Og så er jeg en målmand, der kan lave redninger, der vinder kampe. Og det håber jeg, at jeg kan få lov at vise, siger David Ousted til svenske fotbollskanalen.se

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

David Ousted er i Danmark mest kendt for sin tid i Sønderjyske og Randers FC, men han har siden da spillet i den bedste amerikanske liga for Vancouver Whitecaps, D. C. United og Chicago Fire.

– Jeg vil gerne videre fra Chicago, for de købte en tysk målmand, som fik chancen og greb den, selvom det skete, efter at jeg havde holdt nullet tre gange i træk. Sidste år var det meget tæt i den svenske liga, og Hammarby blev nummer tre. Måske kan jeg gøre den forskel, der giver det sidste, siger David Ousted.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top