The perfect guide to the casino

Niels Frederiksens tidligere favoritspiller flirter med Superliga-comeback: Nu træner han med i Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


En tidligere Superliga-profil kan meget vel vende retur til Danmark efter fem år i udlandet.

I sommeren 2014 skiftede Eddi Gomes fra HB Køge til Esbjerg, og efter blot lidt over et halvt år i klubben, skiftede han til kinesiske Henan Jianye i en større millionhandel. I 2018 forlod han Kina i et kort periode og skiftede i stedet til islandske FH Hafnarfjördur på en lejeaftale, men her blev det ikke til en permanent aftale og derfor vendte han retur til Kina.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den nu 31-årige Eddi Gomes er fri på markedet, og derfor er der tidligere blevet pønset i, om Niels Frederiksen kunne finde på at hente ham til Brøndby. Niels Frederiksen har været stor fan af Eddi Gomes tidligere, og havde ham endda med til OL i 2016 som en af de få spillere over aldersgrænsen. Derfor hersker der ingen tvivl om, at Eddi Gomes og Niels Frederiksen har et godt forhold.

I midten af december fortalte Eddi Gomes til tipsbladet.dk, at han var klar til at vende retur til Superligaen, og nu er der nyt i sagen. Sport Fyn melder om, at den 31-årige forsvarsspiller træner med i OB, der i forvejen har været særdeles aktive på transfermarkedet.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Om der kan blive tale om en fremtidig kontrakt vides ikke, og mediet melder ikke om, hvor længe den tidligere Superliga-profil skal træne med i OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top