The perfect guide to the casino

Brøndby skal spare: Vi køber ingen nye spillere, meeeen….

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndby vil som udgangspunkt ikke købe nye spillere i denne måneds transfervindue. Men de ser gerne Rezan Corlu komme hjem.

– Vi arbejder i retning af at få en langtidsholdbar butik. Det betyder, at vi lige nu ikke skal ud at bruge store midler på fodboldspillere, siger Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til Ekstra Bladet.

Han siger, at klubben har et beredskab, som gør, at den kan bruge penge på spillere, hvis er opstår en ekstraordinær situation. Men det er ikke noget, fodbolddirektøren regner med kommer til at ske.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Så Brøndby skal spare. Men Carsten V. Jensen ser nu gerne, at Rezan Corlu kommer retur til Vestegnen.

– Rezan har gjort en fin figur i Lyngby. Vi har forlænget med ham, fordi vi tror på ham. Lige nu kan jeg godt savne en option på, vi kan hente ham retur her i januar. Men aftalen lige nu er, at han er i Lyngby til sommerpausen, siger Carsten V. Jensen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Han har et hårdt arbejde foran sig med adskillige spillere, der står foran kontraktudløb – som for eksempel tyskeren Dominik Kaiser – og spillere, der skal sælges som for eksempel kroaten Ante Erceg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top