The perfect guide to the casino

WHAT?! Er ‘Paradise’-vinder gravid? Se det afslørende billede her

Foto: TV3

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Julen er hjerternes fest, og op til juleaften, plejer der at være et gennemgående tema, alt efter hvilken alder man har.

Som barn har man ondt i maven over alt den spænding omkring, hvilke gaver man får, og hvornår man får lov til at pakke dem op. Som voksen har man også ondt i maven, men det er primært fordi, at man i første omgang glæder sig så meget til al julemaden, og i anden omgang har spist alt for meget julemad, og derfor har lidt ondt i maven.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Der er da også en verden til forskel at holde jul med og uden børn. Når julen er ovre, er det nytårstid, og nytåret i år betyder også en ny sæson af ‘Paradise Hotel’. Premieren er nemlig den 1. januar, og nu har vinderen af 2018 udgaven muligvis glædelige nyheder.

Tine Lykke vandt ‘Paradise Hotel’ sammen med Lenny, men endte ikke med at få nogle af pengene, da Lenny stak af med allesammen. Sidenhen har Tine droppet al reality, og er i stedet blevet forlovet med kæresten Oliver, og nu har hun smidt noget af en bombe. På sit seneste Instagram-opslag, hvor hun har smidt et billede op af kæresten, hunden og hende selv, har hun med beskrivelsen ‘Min dejlige lille familie ❤️ 2020 bliver vi endnu større❤️’, fået folk til at tro, at hun er gravid.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

I kommentarsporet vælter det ind med spørgsmålet ‘Er du gravid?’, og det tyder mest af alt også på, at der enten er planer om et barn i 2020, eller at hun allerede er gravid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegelcasibomjojobet
Scroll to Top