The perfect guide to the casino

Mourinho efter nyt nederlag til Bayern: De største hold vil frygte os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Jos+e Muurinho tog det ikke så tungt, at Tottenham igen tabte til Bayern München. Han emner, at de største hold vil være bange for at trække hans hold i ottendedelsfinalen.

For anden gang i denne Champions League-turnering tabte Tottenham onsdag aften til Bayern München. Hjemmekampen med Mauricio Pochettino på sidelinjen tabte klubben hele 2-7, mens onsdagens kamp i München under José MOourinho endte 1-3.

Begge hold var dog sikre på at gå videre inden kampen, og derfor havde portugiseren udtaget et reservespækket mandskab. Og derfor tog han heller ikke nederlaget så tungt.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– I dag var det ikke et rigtigt hold, vi spillede med. Men jeg fik mange nyttige oplysninger, sagde Jos+e Mourinho efter kampen.

Tottenham slutter på andenpladsen i puljen, og dermed skal holdet møde en puljevinder i ottendedelsfinalen. De mulige modstandere er Paris Saint-Germain, RB Leipzig, FC Barcelona, Valencia og Juventus.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– De vil frygte at trække os. De vil ønske, at de ikke skal møde os. Vi er et af de bedste hold fra det andet lag, sagde José Mourinho og tilføjede:

– Vi har to mÃ¥neder til at forberede os til de næste kampe i Champions League. Til den tid bliver vi et meget mere sammentømret mandskab. Jeg vil forstÃ¥ spillerne bedre til den tid, og de vil forstÃ¥ mig bedre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top