The perfect guide to the casino

Kamil Grabara er skiftet til Huddersfield: Jeg er taknemmelig og skylder AGF alt

Foto: Ritzau Scanpix


Kamil Grabara takker AGF efter sit skifte til Huddersfield.

I forårssæsonen skiftede polske Kamil Grabara fra Liverpool og til AGF på en halvårig lejeaftale, og her fik målmanden godt med spilletid og leverede herefter gode præstationer.

I sidste måned viste han sig så frem til U21-EM i Italien for det polske landshold, og i næste sæson skal han spille i Championship med Huddersfield. Netop det her skifte er han AGF taknemmelig for.

– Uden skiftet til AGF var jeg ikke her nu, så det har givet mig meget, siger Kamil Grabara til Huddersfields hjemmeside.

– I England er der en speciel målmandsskole, og miljøet er lidt anderledes end andre steder, så alle er interesserede i erfarne målmænd.

– Det bedste er en ung målmand, som samtidig er erfaren, men det er ikke altid, man kan få det, så det har været vigtigt for mig at komme ud på en lejeaftale og få noget erfaring, siger han.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Især den store erfaring som Grabara fik i Superligaen bliver han ved med at henvise til.

– Det gør det nemmere for klubben at gå efter mig, når de kan se, at jeg har spillet i AGF frem for U23-kampe i England.

– Det hjalp mig, for det var første gang, jeg spillede seniorfodbold, og det er altafgørende. Det kan gå begge veje. Det kan gå godt, som det gjorde for mig, og det kan gå dårligt, og så er det svært at få en ny chance, siger Grabara.

Kamil Grabara har underskrevet en ny lang kontrakt med Liverpool, og herefter er han blevet udlejet på en etårig aftale til Huddersfield.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top