The perfect guide to the casino

Rafa Benitez nedtoner sin vanvittige nye løn: Dalian Yifang er en historisk klub

Foto: Ritzau Scanpix


Rafa Benitez har ikke valgt Kina på grund af pengene udtaler han.

Rafa Benitez kunne ikke blive enige med Newcastle omkring en ny kontrakt, da han ifølge rygterne gerne ville have flere penge til spillerindkøb, men det skulle Newcastle-ejeren Mike Ashley altså have sagt nej til. Derfor udløb den spanske managers kontrakt denne sommer, og nu står han i spidsen for kinesiske Dalian Yifang.

I Kina kommer han til at få en enorm løn, men nu har Benitez været ude og sige, at det ikke er på grund af pengene, at han har valgt netop den klub som sin næste arbejdsgiver.

Læs også: FC København chokerer og henter ENDNU en Superliga-stjerne

– Jeg har haft økonomisk mere attraktive tilbud i min karriere, men de var ikke det projekt, jeg ledte efter, siger Benitez til sin egen hjemmeside, rafabenitez.com og tilføjer om sin nye klub:

– Dalian Yifang er en historisk klub i en af de mest fodboldpassionerede byer i Kina, og det er en yderligere tiltrækning. Alle snakker om, hvor loyale Dalian-fansene er, og vi har oplevet passionen for klubben fra første øjeblik. Det har uden tvivl været en nøglefaktor i min beslutning, at klubben har så fantastiske fans.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Den kinesiske klub blev grundlagt tilbage i 2009, og de har blot været i den bedste kinesiske række i fem sæsoner. En femteplads i rækken er således også klubbens bedste resultat nogensinde.

OVERSIGT

Scroll to Top