The perfect guide to the casino

Italiens landstræner tøver ikke med at give anførerbindet til Mario Balotelli

 


 

Enten så hader man eller elsker Mario Balotelli. Det ser ihvertfald ud til at være den generelle holdning omkring den karismatiske angriber, men i Italien der elsker de ham altså.

Den kontroversielle angriber fejrede, at han var tilbage på landsholdet for første gang siden VM 2014, ved at score i 2-1-sejren over Saudi Arabien tidligere på ugen.

Roberto Mancini er lige blevet ny landstræner, og det ser ud til at Mancini ser en lys fremtid for Balotelli på landsholdet. Han vil endda ikke engang tøve med at give anførerbindet til Mario Balotelli i fremtiden.

– På landsholdet gives anførerbindet altid til den spiller med flest kampe. Hvis Balotelli var i startopstillingen og havde flere landskampe end de andre, ville han være anfører, fortæller den italienske landstræner ifølge Goal.

Italien spiller mod Frankrig i aften, og her sidder Mario Balotelli over, da han skulle døje med en mindre skade.

27-årige Mario Balotelli har fået karrieren på rette køl igen i Nice, hvor at kontrakten dog udløber denne sommer, og for landstræner Roberto Mancini er det ligegyldigt, hvor at angriberen spiller, så længe at han bare spiller fast og udvikler sig.

– Hvis Mario forlader Nice, er det vigtigt, at han finder en klub, hvor han kan spille fast, score mål og fortsætte med at udvikle sig.

OVERSIGT

Scroll to Top