Magiske Messi scorer CL-mål nummer 100 og sender Barcelona videre til kvartfinalen

Det blev et vaskeægte Messi-show, da Barcelona her til aften slog Chelsea med 3-0.

Der var lagt op til en gyser, efter at det første opgør mellem Barcelona og Chelsesa endte 1-1 på Stamford Bridge.

Chelsea havde altså alle muligheder for at avancere i Champions League, men det fik Messi allerede sat en stopper for i det 3. minut, da han sendte bolden mellem benene på Courtois efter en afslutning fra en spids vinkel.

17 minutter senere, var Messi på spil igen da han på fornemste vis, kunne servere bolden på et sølvfad til Ousmane Dembele, der koldt sparkede bolden op i venstre hjørne.

I anden halveg kom Chelsea stærkt ud og virkede opsatte på at gøre comeback, men lige da man troede at der skulle komme spænding i kampen, så trådte Messi igen til og sendte for anden gang bolden under Courtois, der ikke havde sin bedste aften.

Målet var Messis mål nummer 100 i Champions League og han er dermed den anden spiller til at nå 100 mål i turnieringen, den første var Cristiano Ronaldo.

Dermed er Barcelona videre, efter en samlet sejr over Chelsea på 4-1 – de måtte dog se deres 6’er Sergio Busquets udgå med en skade i det 60. minut.