Lössl, Zanka og Eriksen vandt alle i Premier League – sådan gik det til

Der er spillet mange kampe i Premier League i dag, hvor blandt andre Mathias Zanka og Huddersfield skulle forsøge at vinde hjemme mod Brighton.

Og her formåede ellers hårdt prøvede Huddersfield endelig at vinde. Mounie blev nemlig dobbelt målscorer i første halvleg, hvor andet mål endda var på et oplæg fra Mathias Zanka. Mere blev der ikke scoret i den kamp, hvorfor Huddersfield kan hjemtage tre vigtige points.

I Nordlondon var Christian Eriksen med fra start hos Tottenham, der bød Stoke op til dans. Her vandt Tottenham med de sikre cifre 3-0. Efter 20 minutters spil måtte Ryan Shawcross se sig selv blive noteret for et selvmål.

Kort inde i anden halvleg fordoblede Tottenham deres føring, da Heung Min Son scorede. Dette blev fulgt op af en scoring fra Harry Kane minuttet efter. Ben Davies smækkede et indlæg ind fra venstre, hvor Kane steg til vejrs inde foran mål og stangede Tottenham på 3-0.

Kane gjorde det selv til 4-0, inden danske Christian Eriksen fik scoret til 5-0 med en følt venstrebensafslutning. Slutteligt fik Ryan Shawcross gjort skaden fra første halvleg god igen, da han pandede et hjørnespark i mål.