The perfect guide to the casino

FCK med klar besked til deres fans: Bliv væk fra vores kamp

FCK beordrer nu deres fans til at blive væk fra deres udebanekamp mod OB.

Efter balladen i Brøndby, hvor FCK-fans raserede en tribune og angreb politiet er det endt med at FCK ikke må have et udebaneafsnit til kampen mod OB den 15. oktober i Odense.

Derfor ser man nu FCK beordre deres fans til at blive væk fra kampen.

– For at der ikke skal opstå misforståelser og uheldige situationer skal FCK-fans ikke tage på stadion i Odense, men kan i stedet følge kampen på TV, hvor den vises på TV3+ og Viaplay. Vi håber på alles forståelse for situationen og beklager de ulemper, det medfører for såvel vores fans som OB, skriver FCK på deres hjemmeside.

“thansen.dk-tribunen, Richard Møller Nielsen Tribunen samt den del af Nordea-tribunen, der ikke er forbeholdt udeholdets fans, er forbeholdt OB-fans, og ved ophold på disse to tribuner er det forbudt at bære gæstemandskabets kendetegn og/eller komme med verbale udbrud og bemærkninger, der kan fremkalde stridigheder med de øvrige tilstedeværende gæster. Kontrollører og servicepersonale er berettiget til at bortvise gæster, der ikke overholder nævnte forbud. I videst mulig omfang vil disse gæster blive henvist til udeholdets område på EWII Park.” lyder reglementet hos OB og der er som bekendt ikke et udebaneafsnit til kampen den 15. oktober.

OVERSIGT

Scroll to Top