The perfect guide to the casino

OB-træner: Vi gamblede

Kent Nielsens tropper sikrede et godt udgangspunkt til returkampen i Randers med 1-1.

Med spørgsmålet omkring det røde kort var Kent Nielsen selvfølgelig ikke helt tilfreds.
– Jeg ved ikke hvad, der foregår derinde. Altså enten var det vores anfører, der gjorde noget meget dumt og ellers så var det en meget nærtagende dommer. Jeg ved ikke hvad det var. Men der blev en del temperament på kampen, som ellers ikke var hårdt spillet.

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub
Kent Nielsens tropper kæmpede sig stærkt tilbage i 1-1 kampen mod Randers

Det røde kort gjorde det svært, men det lykkedes alligevel at komme tilbage.
– Vi var forbandet også fordi vi kommer bagud lige efter. Det gør jo ligesom, at kampen skal gribes an helt anderledes. Vi gamblede jo kvag, at vi spillede 3-4-2 i stedet for, at satse på at spille 4-4-1 og så satse på, som vi også gjorde senest, ikke at tabe større. Men jeg vil sige, at vi skal have kæmpe stor ros til vores hold i dag. Måden vi spiller 10 mod 11 og i særdeleshed det sidste kvarter er det absolut ikke ufortjent, at vi kommer på 1-1 og der føler vi klart, at det er det bedst mulige resultat overhovedet for os.

Læs også: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

Der var også plads til ros til holdet.
– Rasmus Jönsson, Jens Jakob Thomasen og Casper Nielsen i særdeleshed lå jo også bare og styrede spillet og der spillede vi faktisk med stor modenhed, som jeg måske ikke vidste, at vi havde, men vi spillede nu som vores hold nu er sat sammen. Så spillede vi det rigtige i forhold til at spille 10 mod 11 og Randers bliver lidt nervøse og bange for at åbne sig og deres pres sad ikke lige i skabet og det gjorde, at vi blev meget dominerende og det er fortjent, at vi får uafgjort.

Se også: Brøndby-stjerne har fået elendigt FIFA-kort – nu har Lyngby-spiller fået et, der er meget bedre

Kent Nielsen ser spændt frem mod returkampen.
– Vi er godt tilfredse, som jeg sagde, det bliver to tætte opgør og begge hold har en fornemmelse af, at vi godt kan gøre noget på modstanderens bane og det føler vi også godt vi kan. Det er selvfølgelig opløftende, når vi ligesom følte, at vi var ligesom lidt i kulkælderen, men fik spillet os overbevisende tilbage.

Se også: Billede: Her er beviset på, at FCK-spiller skal til Twente

OVERSIGT

Scroll to Top