The perfect guide to the casino

Uenig med FCK-Boss: Elitært og skadeligt for dansk fodbold

FC Københavns sportsdirektør, Sune Smith-Nielsen, har for nylig skabt debat med et forslag om, at danske topklubber bør have mulighed for at lade deres andethold spille i de højere divisioner, ligesom det sker i lande som Holland og Belgien. Smith-Nielsen kaldte det nuværende system en “skandale” for dansk fodbold, da det ifølge ham hæmmer udviklingen af de største talenter.

Men forslaget møder stærk modstand fra flere danske klubber, herunder B.93 og Aarhus Fremad, der mener, at det vil give de største klubber en urimelig konkurrencefordel og undergrave bredden i dansk fodbold.

Lars Lüthjohan Jensen, direktør for B.93, mener, at forslaget er elitært og vil skade divisionssystemet. Han påpeger, at talentudvikling skal ske på flere niveauer, og at det ikke kun bør være de største klubber, der får muligheden for at udvikle de bedste spillere.

Læs også: Robert Skov: “Jeg vil tilbage til FCK”

Lars Kruse, direktør for Aarhus Fremad, er enig og advarer mod at udvande dansk fodbold uden for Superligaen. Han foreslår i stedet at styrke en reserveholdsliga, eventuelt med deltagelse af hold fra Sverige og Nordtyskland.

Begge klubber mener, at FCK’s forslag primært gavner de største klubbers økonomi og ikke nødvendigvis udviklingen af dansk fodbold som helhed. De opfordrer til, at debatten bør handle om at styrke talentudviklingen bredt i dansk fodbold, i stedet for at favorisere et lille antal topklubber.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top