The perfect guide to the casino

Tysk storklub jagter Kevin Diks

Den tyske storklub Borussia Mönchengladbach har ifølge nye rapporter sat deres blik på FCK’s forsvarsspiller Kevin Diks som en potentiel erstatning for den eftertragtede Ko Itakura.

Tidligere har Tipsbladet afsløret, at den italienske klub Como forsøgte at hente Kevin Diks til Serie B med et markant bud, som F.C. København dog valgte at afvise. Nu har en anden europæisk klub meldt sig ind i ræset om den hollandske forsvarsspiller.

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf overvejer Borussia Mönchengladbach at hente Diks som en mulig afløser for Itakura, der er på PSV Eindhovens radar. PSV har dog endnu ikke fået et bud accepteret på Itakura, og Mönchengladbach vil ikke lade ham gå, før en passende erstatning, som eksempelvis Diks, er på plads.

Læs også: Brøndby modtager stor bøde for kontroversielt banner

De Telegraaf rapporterer, at Borussia Mönchengladbach har udvist konkret interesse for Kevin Diks, men at de samtidig ønsker at forhandle prisen ned. Med kun et år tilbage af sin kontrakt i FCK er Diks i en position, hvor flere klubber kan vise interesse, men det kræver, at prisen er rigtig.

F.C. København har allerede afvist et bud fra Como på omkring 40 millioner kroner, så det bliver interessant at se, om Mönchengladbach er villige til at hæve indsatsen for at sikre sig den hollandske forsvarsspiller.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top