The perfect guide to the casino

Stort spørgsmålstegn: Er hans tid i Brøndby forbi?

Henrik Heggheim ligner efterhånden en færdig mand i Brøndby.

Tilbage i sommeren 2021 hentede Brøndby IF Henrik Heggheim i norske Viking, men det er aldrig rigtig lykkedes for midtstopperen at slå igennem på Vestegnen.

I indeværende sæson har de blå-gule været hårdt plaget af skader i sæsonopstarten, hvor både Frederik Alves og Jordi Vanlerberghe har været ramt.

Samtidig har Brøndby foruden kampe i 3F Superligaen også spillet europæiske kampe mod både KF Llapi og Legia, men på trods af de mange skader og kamp er det kun blevet til sølle 26 minutters spilletid for Henrik Heggheim.

I sidste sæson blev det heller ikke til mange kamp for Henrik Heggheim, som måtte nøjes med 13 optrædener i 3F Superligaen.

Det virker derfor heller ikke usandsynligt, at 23-årige Henrik Heggheim måske skal på jagt efter en ny arbejdsgiver denne sommer for at få kickstartet karrieren, da udsigten til spilletid synes marginal i Brøndby.

Samtidig har Henrik Heggheim også kun et år tilbage af sin kontrakt med Brøndby, som altså skal få fingeren ud og få ham solgt, hvis de skal undgå at slippe nordmanden gratis, som de selv betalte i omegnen af 11 millioner kroner for.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top