The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen med opdatering: Sådan ser det ud med Kvistgaarden og Vanlerberghe

Jesper Sørensen gav efter søndagens kamp en opdatering på Mathias Kvistgaarden og Jordi Vanlerberghes skader.

Søndag aften sikrede Brøndby IF sig en sikker sejr, da de slog Lyngby med 2-0 på udebane, men der var altså ikke kun positive ting at tage med fra kampen for de blå-gule fra Vestegnen.

Både Mathias Kvistgaarden og Jordi Vanlerberghe måtte således forlade grønsværnen i første halvleg med skader, og efter slutfløjt gav cheftræner Jesper Sørensen en kort status på de to Brøndby-profiler.

– Kvistgaarden var et tryk på ribbenene, der gjorde det svært for ham at løbe, og Vanlerberghe kan jeg ikke svare på lige nu. Han så medtaget ud, jeg håber ikke, det er så slemt, lød det fra Jesper Sørensen, som samtidig satte ord på de mange skader, som Brøndby lige nu er ramt af.

– Vi har i den tid, jeg har været i Brøndby været ret forskånet for mange skader. Lige nu er der mange.

– Hvis du for fire måneder siden havde sagt, at vi skulle spille uden de spillere, du nævner her, så ville jeg sige, at det ser lidt svært ud.

– Det er meget godt gjort af mange af de spillere, som vi har på banen, at de kommer igennem uden. Jeg havde nok ikke set for mig, at vi skulle spille med det hold, vi spillede med i dag, lød det afslutningsvis fra Brøndby-træneren.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibomcasibom giriş
Scroll to Top