Drømme-comeback: Delaney sikrer FCK sejren i dramatisk kamp

Thomas Delaney gjorde søndag aften comeback i FCK-trøjen i stor stil.

FC København skulle søndag aften forsøge at bygge videre på deres fine sæsonstart i en hjemmekamp mod AGF, men det skulle vise sig at blive en svær opgave for Jacob Neestrups mandskab.

AGF kom nemlig klart bedst fra start, da Tobias Bech bragte gæsterne i front allerede efter 13 minutters spil.

Efter 27 minutters spil udlignede Diogo Goncalves til 1-1 på et straffespark, men blot fem minutter senere bragte Mads Emil Madsen endnu engang gæsterne i front, da han sendte bolden i kassen efter et hjørnespark.

I anden halvleg lagde FC København et tungt pres på AGF, og efter 73′ minutters spil gav det pote, da Ori Oskarsson udnyttede en grum forsvarsfejl af Frederik Tinggager.

Dermed var det igen helt lige, men ændrede indskiftede Thomas Delaney, da han efter 78′ minutters spil blev matchvinder med et forrygende hovedstødsmål til 3-2, som altså også endte med at blive kampens slutresultat.

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom