Tre på stribe: Brøndby taber igen

De blå-gule fra Vestegnen måtte endnu engang forlade banen tomhændet mandag aften.

Brøndby IF har ramt en skidt periode i 3F Superligaen, og inden aftenens opgør mod FC Nordsjælland var det således blevet til nederlag mod netop FC Nordsjælland og Viborg og en målscorer på 1-5.

Dermed skulle Brøndby altså også forsøge at vende den dårlige stime, men allerede efter 12 minutters spil gik det altså galt, da Daniel Wass smed bolden væk, hvilket Ernest Nuamah udnyttede til at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

I det 29′ minut var FC Nordsjælland på pletten igen, og denne gang var der Martin Frese, der med et fænomenalt langskud kunne øge føringen til 2-0.

I anden halvleg kom Brøndby langt bedre ud, og efter 76 minutters spil blev de tilkendt et straffespark, som Ohi Omoijuanfo sikkert udnyttede.

På trods af flere store chancer i begge ender, så blev der ikke scoret yderligere i opgøret, og dermed endte FC Nordsjælland med en sejr på 2-1 og tre point i bagagen.

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom