Kæmpe drama på Anfield: Vildt Liverpool-comeback og fire mål

Der udspillede sig et sandt drama på Anfield søndag aften.

Liverpool tog søndag aften imod Premier Leagues førerhold, Arsenal, hjemme på Anfield, og opgøret skulle altså vise sig at blive et dramatisk et af slagsen.

The Gunners kom klart bedst fra start, og dominerede store dele af første halvleg. Det resulterede også i en føring på både 1-0 og 2-0 efter scoringer fra henholdsvis Martinelli og Gabriel Jesus.

Liverpool formåede dog at lægge et pres i slutningen af første halvleg, og det resulterede i en reducerende scoring til 1-2, da Salah fandt vej til netmaskerne.

Efter pausen var der kun et hold på banen, og Liverpool vadede således i chancer. Allerede syv minutter inde i anden halvleg fik Salah chancen for at udligne fra 11-meter-pletten, men egypterne missede fælt, da han skød forbi mål.

I det 87′ minut lykkedes det dog for Liverpool at få udlignet, da indskiftede Roberto Firmino sendte bolden i kassen til slutresultatet til 2-2, og dermed missede Arsenal altså også to vigtige point i jagten på mesterskabet.

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş