The perfect guide to the casino

Efter utroskab og dramatisk brud: Nicklaes afslører chokerende detaljer

Nicklaes Olsen afslører nye detaljer om bruddet med ekskæresten Line Maria.

Det vakte stor opsigt, da ‘Ex on the beach’-parret Nicklaes Olsen og Line Maria gik fra hinanden sidste sommer – både fordi det kom som en overraskelse for mange, men også fordi bruddet kom som følge af, at Nicklaes havde været Line Maria utro med reality-kollegaen Christel Trubka.

Derfor var der også massere af snak om parrets brud på de sociale medier, men det afholdte altså ikke Nicklaes fra at fortælle nye detaljer om bruddet, da han gæstede SE og HØRs “Sladderministeriet” sammen med Mads E. Andersen, der ligeledes har været aktuel i ‘Ex on the beach’.

– Alle følger med, når man er offentlig. Når der sker det, som der skete med mig og Line Maria, så er det ikke særlig sjovt. Fordi alle havde en holdning til en – og man blev kaldt de vildeste ting. Så det var lidt ærgerligt, forklarer realitypersonligheden.

– Man bliver stadig påvirket af det – det er jo stadig hårdt. Det var sgu en hård periode, lad os sige det sådan, lyder det videre fra “Ex on the Beach”-deltageren, der efter utroskabsafløringen måtte forlade sit og Line Marias hjem.

– Der var faktisk to måneder, hvor jeg boede oppe på mit arbejde, fordi min lejlighed var lejet ud, og jeg var flyttet fra LM (Line Maria, red.).

– Og jeg fik de her beskeder dagligt om aftenen, så jeg lå bare i den der lille lortesofa og kiggede op i loftet og tænkte “shit, mit liv er lort”. Men man tager bare en dag ad gangen og kommer videre, fortæller Nicklaes.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top