The perfect guide to the casino

Ancelotti efter nederlag: Svært at være motiveret

Real Madrid-træneren fortæller, at det var svært for hans mandskab at være motiveret til gårsdagens kamp mod Villareal.

Real Madrid tog søndag aften imod Villareal hjemme på Santiago Bernabeu, men det var altså ikke meget for hjemmeholdets publikum at juble over, da Los Blancos måtte sig sig slået med 2-3 af gæsterne.

Efter kampen lagde Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, heller ikke skjul på, at hans mandskab havde svært ved at være 100 procent motiveret til kampen.

– Det var en svær kamp, vi havde chancer, og vi kunne have gjort det til 3-1 og sænket tempoet i kampen, men det skete ikke.

– Vi kunne have forsvaret os bedre. For at være ærlig, så var det svært for os at være 100 procent motiveret. Det er helt normalt, lyder det fra Ancelotti, der formentlig henviser til det enorme forspring, som FC Barcelona har i den hjemlige liga.

Den italienske træner understreger dog i samme ombæring, at motivationen vil være en helt anden til onsdagens Champions League-brag mod Chelsea.

– Vi er ikke i tvivl om, at onsdag er en anden historie. Temperaturen er faldet en smule i dag, men onsdag vil den være på fuld styrke, siger Carlo Ancelotti afslutningsvis ifølge Reuters.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top