The perfect guide to the casino

Kompany sætter ord på overraskende besøg: Derfor var jeg på Brøndby Stadion

Den belgiske træner sætter nu ord på, hvorfor han var tilstede på Brøndby Stadion under sidste spillerunde.

Brøndby IF tog i sidste spillerunde imod Viborg hjemme på Vestegnen, og her var der dukkede der et noget overraskende navn frem på tribunen.

Flere kameraer fangede således den tidligere Manchester City-stjerne Vincent Kompany på lægterne, og nu sætter han selv ord på sit fremmøde på Brøndby Stadion og i Parken, hvor han også overværede opgøret mellem FC København og FC Nordsjælland.

– Hvor end der er fodbold, kan jeg poppe op. Forskellen for os er, at vi ved, vi er nødt til at bokse over vores vægtklasse, så enhver beslutning er vigtig, siger Kompany, der i dag er træner i Championship-klubben Burnley.

– Det føles kun naturligt at tage ud og se så mange spillere, som vi kan, og så diskutere og reflektere – især når den lange weekend gav os muligheden.

– I dette tilfældet var jeg i Danmark, men i morgen er jeg måske et andet sted. Det er en vigtig del af, hvad vi gør. Vi gør det som gruppe, og vi forsøger at forestille os spillere, som kan hjælpe os, siger den tidligere Manchester City-profil ifølge Burnley Express.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top