The perfect guide to the casino

Langer ud efter Brøndby-fans: Fatter det ikke

Stig Tøfting har ikke meget forståelse for det, der i øjeblikket foregår på Vestegnen.

Brøndby blev i sidste spillerunde ydmyget på eget græs, da de måtte se sig slået med 3-0 af gæsterne fra Viborg, og det var atter foran et stemningsforladt stadion, som det har været tilfælde adskillige gange, siden Global Football Holdings blev en del af klubben.

Det har også fået Stig Tøfting til at sætte ord på den mærkværdige protest, som han slet ikke kan sætte sig ind i.

– Det betyder kolossalt meget for Brøndby. Det ved alle os, der har prøvet at spille på Brøndby Stadion. Hvis de der fans, der står bag protesterne, er klubbens folk, så kan jeg bare sige, at det, de har gang i, absolut ikke kommer klubben til gode, siger Stig Tøfting.

– Men der er åbenbart ikke noget at gøre. De står fast på deres måde at gøre tingene på. Hvad skal man sige til det? Jeg har ingen aktier i Brøndby IF, så jeg har ikke den der følelse, som de mennesker står med. Jeg har ikke den samme angst for udenlandske klubejere. Jeg er sikker på, at når de kommer, vil de også gøre deres investering bedre, lyder det fra Stig Tøfting, der ikke forstår den gruppe af fans, som mener, at de nye ejere skal afholde sig fra at udbetale et potentielt udbytte til sig selv.

– Jeg kan simpelthen ikke forstå det. I min verden er de i deres gode ret til at tage noget udbytte. Jeg mener ikke, de skal flænse klubben, men hvis vi nu siger, at de laver 100 millioner i overskud, hvad skulle problemet så være i, at de tager 20 i udbytte? Der skal være et udbytte, når man er investor. Ellers må Brøndby-fansene – som jeg også har sagt før – jo selv købe klubben.

– Lige nu har de selvsamme fans fået held med at lægge en dæmper på stemningen. Der er i hvert fald ikke nogen, der skal nyde noget af at stille sig op i capotårnet – så er man jo i fare for at få en på lampen, når man går hjem, lyder det fra plæneklipperen.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top