The perfect guide to the casino

Brasilien – Sydkorea spilforslag: Mr Green med kæmpe gave til nye spillere

Kamp: Brasilien – Sydkorea
Spilforslag: Richarlison scorer
Odds: 2,50 
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

 

Hos Mr Green får alle nye spillere et risikofrit væddemål på op til 500 kroner på VM, når de opretter sig. Det vil sige, at hvis dit spil ikke går hjem, får du alle dine penge tilbage kontant. Der er ingen omsætningskrav eller andre irriterende ting med småt, så du kan spille i ro og mag og vide, at du spiller for husets penge i ordenes sandeste forstand.

Brasilien er storfavoritter, når de møder Sydkorea i aftenens ottendedelsfinale. Sydkorea skal ikke undervurderes, men forventningerne til brasilianerne er enorme, og det er ikke uden grund.

Brasilien vandt en svær gruppe foran Schweiz, Cameroun og Serbien, og de sparede spillere i gruppespillets sidste runde. Det kunne de tillade sig, da de overbevisende slog Serbien og Schweiz i deres to første kampe, og det vil gavne dem nu. De kommer dermed til kampen udhvilede og med friske ben. Derudover bliver Brasiliens chancer forbedret af, at superstjernen Neymar forventes at være tilbage i startopstillingen efter, at han pådrog sig en ankelskade i åbningskampen imod Serbien. Dermed kan vi forvente en endnu mere elektrisk og effektiv omgang brasserfodbold.

Sydkorea var en af gruppespillets store overraskelser, da de spillede sig videre fra en svær gruppe med Ghana, Portugal og Uruguay. Avancementet blev sikret med en sejr over Portugal i tredje spillerunde, og semifinalisterne fra 2002 må bestemt ikke undervurderes. De viste sig svære at slå i gruppespillet, og de har et stærkt mandskab. Sydkorea går ind til kampen som underdogs, og de kan spille uden pres. De har allerede opfyldt deres ambitioner ved at gå videre fra gruppespillet, og nu skal de så ud og prøve kræfter med verdens mest berømte landshold.

Vi forventer en underholdende kamp med Brasilien som vindere. Sydamerikanerne bør være det stærkeste hold, og de bør gøre kort proces. Richarlison var forrygende i gruppespillet, hvor han blandt andet lavede et drømmemål imod Serbien. Den form tror vi, at han fortsætter med nu, hvor han har Neymar til at hjælpe sig. Odds 2,50 på han scorer i kampen er rigtig flot betalt, og den tager vi.

Vil man spille lidt mere risikabelt for sit risikofrie spil fra Mr Green, anbefaler vi, at man spiller på Richarlison som første målscorer i stedet. Det giver odds 5,25, og man kan dermed score sig en flot gevinst, hvis man er heldig. Og hvis han ikke scorer først, så får man som sagt pengene tilbage igen.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

OVERSIGT

Scroll to Top